Grond tot mond

8 juli: van grond tot mond

Improvisatiekoken met groenten van het seizoen

We gaan aan de slag met wat het land ons dit seizoen te bieden heeft.

Oogsten, combineren maar vooral verwerken tot heerlijke (plantaardige) gerechten. Zo van de grond, op je bord en in je mond.

We werken met wat er aan groenten en kruiden voor handen is. Gecombineerd met een greep uit de voorraadkast, smaakmakers, verschillende bereidingstechnieken en een aantal basis recepten creëren we een altijd verrassende maaltijd om samen van te genieten. Je krijgt de basisrecepten mee naar huis om thuis verder te experimenteren.

 

Datum: vrijdag 8 juli

Locatie: Oerdijk 142, Lettele

Tijd: 14.30 uur – 18.30 uur (inclusief maaltijd)

 

De cursus wordt gegeven door Cathy Verschoor (Keetmee.nl)

 

Prijs: € 40,- (voor leden De Voedselpioniers) en € 50,- (voor niet leden)

Geef je nu op voor de workshop van grond tot mond