Ontwerp zonder titel-7

Moestuinen bij De Voedselpioniers

Altijd al een moestuin willen hebben? 


Zelf je eigen groenten en fruit verbouwen. Duurzaam en zonder belasting van het klimaat. Het is niet alleen gezond, maar ook goed voor de natuur. En je plukt er zelf de vruchten van! Want hoe fijn is het om zelf lokaal je eigen groenten en fruit te verbouwen en er daarna thuis van te genieten. 

 

Bij De Voedselpioniers kan dat!

Naast onze proefvelden in Lettele (lees hierover meer) hebben we ruimte voor een aantal moestuinpioniers. Je krijgt een stuk land waar je zelf op kunt verbouwen. En als je wilt, kunnen we je ook helpen met de opzet van jouw eigen stukje grond. 


Locatie:

Oerdijk 142, 7434 RB Lettele


Kosten:

€ 1,- per m2 per jaar (minimaal 1 jaar)

 

Extra:
Wil je meer weten over duurzaam moestuinieren? Doe dan mee met onze workshop Duurzaam Moestuinieren. Tijdens deze workshop leer je waar je begint, hoe je een teeltplan maakt, je leert over de bodem, combinatieteelt, wisselteelt en over ziekten en plagen.  Zo kan jij een gezonde start maken met je eigen stukje grond.

 

Word je ook Voedselpionier? Dan krijg je op deze workshop ook nog eens korting!

 

Kinderen:
Voor kinderen is er naast de moestuinen ruimte gemaakt voor een natuurspeeltuin. Als ze dan even niet met de handen in de grond zitten, kunnen ze zich ook heerlijk vermaken.

Schrijf je nu in voor een moestuin bij De Voedselpioniers