Je bent ervan overtuigd dat de voedselconsumptie anders kan en moet.
Je wil samen met andere consumenten de voedseltransitie versnellen en oplossen.
Je ziet een betere toekomst voor de komende generaties, je kinderen en kleinkinderen.

De Voedselpioniers is een consumentenproefboerderij die de duurzame voedseltransitie wil versnellen. Niet wachten op overheid of bedrijfsleven (die zijn teveel gebonden), nee…  Samen, met elkaar, de gezonde en duurzame transitie in gang zetten. Voor ons, onze kinderen en kleinkinderen en de toekomst! Als we iets creëren wat lekkerder is dan gaat de transitie veel sneller. 

 

 

Als Voedselpionier krijg je:

 

🌱 Toegang tot ons community platform waar je samen met andere pioniers actief mee kan denken en doen aan de voedseltransitie.

🌱 Een maandelijkse uitnodiging om op ons land en experimentenvelden de voedseltransitie van dichtbij te bekijken.

🌱 Twee keer per jaar gratis toegang op onze kennismarkt.

🌱 Korting op onze evenementen en workshops.

 

 

Om voldoende, duurzaam en gezond voedsel, in een gezonde leefomgeving, te kunnen garanderen zijn aanpassingen in het voedselsysteem noodzakelijk: een voedseltransitie. Dit betekent dat we op een hele andere manier voedsel zullen moeten gaan produceren en consumeren.

De voedseltransitie is een ontwikkeling die nu al volop gaande is door innovaties in het voedselproces. Zoals bij De Voedselpioniers: een groep consumenten die de vernieuwing van de voedseltransitie steunen en de beweging van de voedseltransitie in gang zetten.