dips & spreads

14 mei: Dips & Spreads

In een wip, maak je je eigen spread of dip!

Lekker voor de borrelplank, maar ook bij de maaltijd of als (vegetarisch) broodbeleg.  Niet alleen lekker en gezond maar ook ideaal als restjesverwerker. Door zelf je dips en spreads te maken:

  • Weet je precies wat erin zit
  • Geef je je eigen smaak eraan
  • Ga je voedselverspilling tegen
  • Voeg je meer groenten aan je maaltijden toe
  • Heb je een smaakvol alternatief voor vleeswaren op je boterham


Tijdens deze workshop ontdekken we de verschillende toepassingen van dips en spreads en gaan we er uitvoerig mee experimenteren. Daarbij zetten we al onze zintuigen in! Moet het smeuïg, of juist niet? – Ziet het er aantrekkelijk uit? – Ruikt het aangenaam?

Maar vooral: is het goed op smaak?

Uiteraard gaan we van alles mengen, smeren en proeven. Neem vooral je eigen bakjes mee om restje mee te nemen.


Datum: zaterdag 14 mei

Locatie: Oerdijk 142, Lettele

Tijd: 14.30 uur – 17.00 uur

De cursus wordt gegeven door Cathy Verschoor (Keetmee.nl)

Prijs: € 40,- (voor leden De Voedselpioniers) en € 50,- (voor niet leden)

Geef je nu op voor de workshop dips & spreads